Concurs fotogràfic 34a. Festa de la fotografia

Bases concurs fotogràfic.

Participants: Tothom que ho desitgi.

Tema: Qualsevol imatge relacionada amb la 34ª Festa de la Fotografia de Parets.

Modalitat: Blanc i negre o color i fetes amb qualsevol tècnica.

Mides: Només es podran presentar imatges en format digital. El format de la imatge haurà de ser de 2.400 píxel/polsada, la banda més llarga, en format JPG i 300dpi.

Nombre de fotografies: Un màxim de tres per participant.

Identificació: Cada imatge (fitxer) s’identificarà amb un títol i aquestes s’enviaran a la següent adreça electrònica [email protected]

En el correu electrònic de tramesa de les imatges, s’han de fer constar les següents dades: títol de cada fitxer, autor, nom i cognoms, adreça, població i codi postal, telèfon i adreça electrònica. En el seu cas núm. de soci de Federació.

Premis: S’atorgaran tres trofeus al 1er, 2on i 3er classificat. Cada autor optarà només a un premi.

Calendari: La presentació de les obres serà fins les 23:59h. del dia 22 d’octubre de 2017.

Veredicte del jurat: Es farà públic el dia 28 d’octubre a les 10h. a Ca n’Oms, Sala d’Entitats, carrer Ponent, 14. Parets del Vallès. El veredicte serà inapel·lable. Als premiats se’ls comunicarà per correu electrònic. L’acta del resultat es publicarà a les pàgines web de l’Associació Fotogràfica Parets www.afparets.com i al facebook www.facebook.com/groups/afparets/.

Es farà un catàleg electrònic i s’enviarà a tots els participants amb una selecció de totes les imatges presentades.

Lliurament de premis: Dissabte 4 de novembre de 2017, a Ca n’Oms a les 18h.

 

Consideracions generals:

Pel fet de prendre part en aquest concurs, els autors reconeixen ésser posseïdors del Copyriht de les seves fotografies i, en conseqüència, tenen els drets d’autor i d’imatge.

Les fotografies guardonades, finalistes i les seleccionades dels socis quedaran en propietat de l’Associació Fotogràfica de Parets. Els autor/es autoritzen a aquesta entitat o a qualsevol persona jurídica o pública que aquesta decideixi a reproduir les fotografies en qualsevol mitjà, sempre indicant el nom de l’autor.

La resta d’arxius s’esborren una vegada conclús el concurs.

També es comprometen a no reivindicar els drets d’autor de  la reproducció de les seves obres per interessos d’exposició, catàlegs, dossiers de premsa, reportatges, etc.

L’organització no es fa responsable de pèrdues o destrosses de les obres, en la tramesa o devolució. L’organització del concurs s’eximeix de qualsevol conflicte per a la publicació de l’obra exposada.

L’entitat organitzadora resoldrà qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases.

Pel fet de prendre-hi part, les persones participants accepten les condicions d’aquestes bases i es comprometen a respectar-les.

Concurs reconegut per la Federació Catalana de Fotografia amb el núm: 2017/56.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *